Reakce na konec Yellowcard

Ke konci Yellowcard se přes sociální sítě vyjádřilo i mnoho muzikantů a dalších důležitých lidí pohybujících se kolem Yellowcard. Mezi první z nich patří Rey Roldan – publicista Yellowcard. Ten napsal.:

„Děsil jsem se dne, kdy budu muset vypustit tuto zprávu do světa…“

K rozloučení se vyjádřil i například producent Neal Avron: „Měl jsem to potěšení spolupracovat s Yellowcard na jejich 7 albech. Budu si vždy vážit nespočtu vzpomínek, smíchu, úspěchů a zármutků. Děkuju moc Yellowcard za to, že jsem s vámi mohl absolvovat tuhle úžasnou hudební cestu!!!“

Dále i inženýr a producent Erich Talaba: Děkuju moc Yellowcard za všechny dobré vzpomínky při tvorbě alb s vámi!“

A například i bývalý basák YC Sean O’Donnell: „Jsem hrdý na to být součástí rodiny Yellowcard. Je smutné, že je konec, ale nemůžu se dočkat až uslyším nové pecky.“

Vyjádřil se i Nate Young, z bývalé kapely Anberlin, který nahrál bicí pro nové album „Yellowcard“: „Jsem neuvěřitelně poctěn být součástí odkazu Yellowcard i když v malé míře. Děkuju za to kluci! Miluju vás.“

Jack Barakat z All Time Low: „YC byli důležitou součástí mých dospívajích let, tak i mých „dospělých“. Jsem šťastný, že můžu říct, že sme se stali blízkými přáteli.

Ben Jolliffe (bývalý bubeník Young Guns): Dneska je to všechno o špatných zprávách. Bylo mi potěšením vyjet s vámi na turné a stát se dobrými přáteli s oblíbenou kapelou s kterou sem vyrůstal.

Sean Smith (The Blackout) „Děkuju za hudbu, turné, smích a za vás hvězdný lidi! X“

Bubeník The Blackout:Gareth Lawrence: Jakoby dnešek nebyl už tak špatný… dočetl jsme se, že Yellowcard končí! Jsem zničený! Úžasní chlapi hrající dobrou hudbu!

Jonathan Diener z bývalé kapely Swellers: Tihle kluci se ke mě chovali hezky za ty léta. Jděte naposled podpořit Yellowcard na jejich posledním světovém turné!

Nick Diener: „Děkuju za ta léta servisu a klidu, YC, bylo mi potěšením sdílet s vámi dobré časy.“
Co byste vzkázali Yellowcard vy? Co něco dát dohromady a pak jim to poslat najednou? A ukázat jim, kolik tu mají fanoušků? :)